vodácký areál Praha

Troja Florbal Cup 2014 ovládl tým ŠKP Bratislava

florbal 2014Chlapci z Bratislavy si o uplynulém víkendu vysloužili druhý zápis na nový putovní pohár vyrobený na počest zakladatele turnaje, Michala Makovského a vyrovnaly tím počet vítězství domácího pořadatelského týmu USK Praha A, který letos vystupoval pod názvem USK Praha M a vybojoval třetí místo, po napínavém souboji s TJ Klášterec.

Do finálového zápasu se probojoval i loňský vítěz TJVS Kadaň A a dlouho to vypadalo, že poprvé v historii ovládne stejný tým dva ročníky po sobě. Nakonec se však bojovníci z Kadaně museli spokojit s druhým místem. Oceněné týmy si odvezly ceny od sponzorů turnaje firem Salming, I‘M FIT, Exceed Nutrition a USK Praha.

Zápolit o nový putovní pohár přijelo do loděnice v Troji 21 týmů ze všech koutů republiky a všichni hráči předvedli skvělé výkony a potvrdili zvyšující se úroveň tohoto turnaje. Rád bych tedy všem zúčastněným, pořadatelům, kapele “Noty“ a sponzorům velice rád poděkoval za velice příjemný víkend a věřím, že se příští rok znovu setkáme touto dobou v Troji.

Vít Přindiš
Organizátor Troja Florbal Cup 2014